Ultima actualizare pe December 9, 2025

Locul unde carnea procesată artizanal ajunge ȋn vasele de gătit fără a trece printr-un proces tehnologic avansat, iar atenţia la detalii defineşte fiecare preparat, de la modul de gătire, până la cel de prezentare. Mâncare simplă, autentică, sendvişuri gourmet şi fripturi care se topesc ȋn gură. Toată povestea Flying Pig a început cu dragostea la prima degustare pentru porcul iberic, zburat ȋntâi în valiză, tocmai din Portugalia.
Degustarea ȋmpreună cu prieteni a fost un succes şi schiţa restaurantului a ȋnceput să se contureze; iar povestea a prins aripi. Și pentru că meniul e de inspirație iberică, iar gătitul se face cu ingrediente simple și naturale, materialele utilizate pentru amenajarea spaţiului sunt vibrante și nu se deteriorează cu timpul, ci se transformă, precum o brânză delicioasă ȋnvechită sau vinul bătrân care o acompaniază. Pasiunea pentru prepararea bucatelor iberice, cu carnea slowly cooked, gătită cu pricepere şi multă răbdare, timp ȋndelungat după asezonare, se reflecta de la prima ȋmbucătură.
Servicii
- Mancare specifica
- Muzica
- Catering
- Meniu a la carte
Contact
Telefon: 0723392324
Email: [email protected]
Program
LU: 07:00 – 00:00
MA: 07:00 – 00:00
MI: 07:00 – 00:00
JO: 07:00 – 00:00
VI: 07:00 – 00:00
SA: 09:00 – 00:00
DU: 09:00 – 00:00
Experiență: 2 ani
Contact
Telefon: 0723392324
Email: [email protected]
Program: LU: 07:00 - 00:00; MA: 07:00 - 00:00; MI: 07:00 - 00:00; JO: 07:00 - 00:00; VI: 07:00 - 00:00; SA: 09:00 - 00:00; DU: 09:00 - 00:00
